Clatite banatene (Ana Lugojana) (dulciuri)
Se separa galbenusurile de albusuri.
Clatitele (vezi reteta Clatite) se umplu cu branza dulce, stafide, 50g zahar pudra vanilat si un ou si se ruleaza asezandu-se intr-un vas uns in prealabil cu unt sau margarina pentru a fi date mai tarziu la cuptor. Se taie bucatele mici de unt si se pun deasupra clatitelor.
Albusurile se bat spuma, apoi se adauga 50g de zahar pudra si se bat in continuare pana zaharul se dizolva.
Se toarna peste clatite cele 6 galbenusuri batute bine cu smantana dulce si cu restul de 60g zahar pudra vanilat si apoi se acopera cu spuma de albusuri. In locul acestui sos, daca se doreste, se poate pune budinca de vanilie amestecata cu 2-3 galbenusuri.....
Clatitele (vezi reteta Clatite) se umplu cu branza dulce, stafide, 50g zahar pudra vanilat si un ou si se ruleaza asezandu-se intr-un vas uns in prealabil cu unt sau margarina pentru a fi date mai tarziu la cuptor. Se taie bucatele mici de unt si se pun deasupra clatitelor.
Albusurile se bat spuma, apoi se adauga 50g de zahar pudra si se bat in continuare pana zaharul se dizolva.
Se toarna peste clatite cele 6 galbenusuri batute bine cu smantana dulce si cu restul de 60g zahar pudra vanilat si apoi se acopera cu spuma de albusuri. In locul acestui sos, daca se doreste, se poate pune budinca de vanilie amestecata cu 2-3 galbenusuri.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta