bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Clatite Hortobagy (aperitive)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Carnea curatata de pielite, se taie cubulete si se caleste in uleiul incins cu ceapa tocata marunt; se adauga boia si se stinge cu apa; se lasa sa fiarba bine apoi se scoate carnea si ceapa si se trece prin masina de tocat sau se mixeaza; se adauga 100 g smantana, sare, piper si se amesteca bine; cu aceasta compozitie se umplu foile de clatite si se aseaza intr-o tava mare. Sosul in care a fiert carnea, se strecoara, se amesteca cu 50 g smantana.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Clatite pufoase(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
Clatite Picardia(aperitive)
 
photo
Clatite cu mere(dulciuri)
 
photo
Clatite cu pere(dulciuri)
 
photo
 
photo
Clatite rulate(aperitive)
 
photo
 
photo
Clatite pane(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo