bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Coaje de portocala in suc de portocala (conserve)

 
(nota 5.0 din 2 voturi)
 
 
Se taie coaja (doar partea portocalie) de la portocale, care apoi se taie in cubulete mici. Zeama de portocale si zaharul, se pun la fiert, iar cand s-a topit zaharul se pun si cojile; se lasa sa fiarba 20-30', la foc mic, pana cojile sunt.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Crema caramel de portocala(preparate la aburi)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo