bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Cornulete aperitiv (aperitive)

 
 
 
Faina se amesteca cu sarea intr-un castron mare si se face o adancitura, la mijloc. Drojdia se freaca cu zaharul, pana devine lichida, apoi se adauga 4 linguri lapte caldut si se amesteca putin; se toarna in adancitura din faina si se lasa 10-12', intr-un loc caldut, pana se umfla putin drojdia; apoi se adauga 4 galbenusuri amestecate cu laptele caldut, untura topita si racita; se framanta totul pana se obtine un aluat nu prea tare, care se unge cu ulei si se lasa 30-40', acoperit, la loc caldut; se imparte in mai multe bucati (depinde cat de mari se doresc cornurile) ; fiecare bucata se intinde in cercuri cu diametrul de 20-22 cm, apoi se taie in patru; se ruleaza fiecare si se aseaza.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Cornulete(dulciuri)
 
photo
 
photo
Cornulete aurii(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cornulete cu bors-2(retete de post)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo