bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Cornulete cu alune (dulciuri)

 
 
 
Se freaca bine toate ingredientele de mai sus. Aluatul obtinut se ruleaza pe planseta pesarata cu faina, se acopera si se lasa sa se odihneasca 30 de minute. Se taie apoi bucatele egale si se formeaza cornulete, care se coc in tava presarata cu faina, la foc mic 15-20 minute, pentru a nu-si schimba culoarea. Dupa ce se racesc, se trec capetele cornuletelor prin glazura. Glazura.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Cornulete(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
Cornulete aurii(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cornulete cu bors-2(retete de post)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo