bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Creveti dulci-picanti (fructe de mare)

 
 
 
Zaharul cu whisky, coaja rasa de la 1 limeta si zeama de limete se fierbe incet (la foc mic) , pana se topeste zaharul, apoi la foc putin mai mare, pana devine un sirop subtire. Crevetii spalati se prajesc putin, pe ambele parti, in uleiul incins; se presara cu ardeiul (fara seminte) tocat foarte marunt si putina sare; apoi se toarna 1/2 din sirop; se pune tigaia in cuptorul.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Creveti picanti(fructe de mare)
 
photo
Creveti picanti-2(fructe de mare)
 
photo
Creveti picanti,cu orez(fructe de mare)
 
photo
 
photo
Creveti in suc propriu(fructe de mare)
 
photo
Creveti cu vin(fructe de mare)
 
photo
 
photo
Creveti in sos(fructe de mare)
 
photo
Creveti la gratar(fructe de mare)
 
photo
Creveti prajiti-2(fructe de mare)
 
photo
Creveti conservati(fructe de mare)
 
photo
Creveti prajiti-3(fructe de mare)
 
photo
Creveti in tempura(fructe de mare)
 
photo
Creveti la cuptor(bucataria franceza)
 
photo
Creveti cu unt si rosii(in maxstone gourmet)
 
photo
Creveti in pancetta(fructe de mare)
 
photo
 
photo
Creveti in unt-Rodica(fructe de mare)
 
photo
Creveti prajiti(fructe de mare)