bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Creveti la cuptor (bucataria franceza)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Crevetii spalati, uscati (cu servete absorbante) se aseaza in 4 vase mai mici sau 1 mare, termorezistente; usturoiul curatat si feliat foarte fin, se amesteca cu uleiul, sare si piper; se toarna peste creveti; se pun vasele in cuptorul preincalzit, la foc mare, pentru 3-4'. Se servesc cu Sos Aioli-2 si paine foarte proaspata, sau cu paste.

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Creveti cu vin,la cuptor(fructe de mare)
 
photo
Creveti in suc propriu(fructe de mare)
 
photo
Creveti cu vin(fructe de mare)
 
photo
 
photo
Creveti in sos(fructe de mare)
 
photo
Creveti la gratar(fructe de mare)
 
photo
Creveti prajiti-2(fructe de mare)
 
photo
Creveti conservati(fructe de mare)
 
photo
Creveti prajiti-3(fructe de mare)
 
photo
Creveti in tempura(fructe de mare)
 
photo
Creveti cu unt si rosii(in maxstone gourmet)
 
photo
Creveti in pancetta(fructe de mare)
 
photo
 
photo
Creveti in unt-Rodica(fructe de mare)
 
photo
Creveti picanti(fructe de mare)
 
photo
Creveti prajiti(fructe de mare)
 
photo
Creveti cu cocos(fructe de mare)
 
photo
Creveti picanti-2(fructe de mare)
 
photo
Creveti in crusta(fructe de mare)