bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Cus-cus cu busuioc (garnituri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Fileurile de ansoa si cus-cusul se pun in uleiul de masline incins; se prajesc amestecand des apoi se acopera cu supa, se adauga sare, piper si se fierbe la foc mic, pana scade lichidul; se afaneaza cu o furculita, se adauga zeama de lamaie, busuioc si.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Cus-cus(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cus-cus cu marar(garnituri)
 
photo
Cus-cus cu mere(dulciuri)
 
photo
Cus-cus cu miere(garnituri)
 
photo