bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Cus-cus cu chorizo si lamai (garnituri)

 
 
 
Cus-cusul se prajeste 3' in 3-4 linguri ulei incins; se amesteca din cand in cand si se stinge cu apa (cat sa fie bine acoperit) ; se lasa sa fiarba pana este absorbita toata apa. Chorizo taiat cubulete, se prajeste putin in 1 lingura ulei incins, iar cand este rumenit, se adauga miezul si coaja tocata de la Lamai conservate in stil marocan ; se toarna peste cus-cus, se amesteca si se adauga verdeata tocata. Se serveste alaturi de peste sau fructe de mare.

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Cus-cus(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cus-cus cu marar(garnituri)
 
photo
Cus-cus cu mere(dulciuri)
 
photo
Cus-cus cu miere(garnituri)
 
photo