bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Dovlecei cu smantana (garnituri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Usturoiul zdrobit, se caleste 20'' (secunde) in uleiul incins; se adauga dovlecelul ras si se amesteca; se stinge cu lapte, se pune smantana, chimenul, curcuma, zeama de lamaie, mararul tocat; daca se doreste sa fie mai consistenta, se adauga si amidonul diluat cu putin lapte sau apa; se amesteca totul bine si se lasa sa fiarba 3-5'; se potriveste gustul cu sare, piper si se presara cu patrunjel tocat. Se serveste alaturi de fripturi sau cu ochi de ou si Friganele-3 .

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Dovlecei cu oua(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
Dovlecei sote(garnituri)
 
photo
Dovlecei pane-2(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
Dovlecei pane(aperitive)
 
photo
 
photo
Dovlecei cu pancetta(bucataria italiana)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo