File de cod cu crusta (preparate din peste)
Intr-o tava (in care sa intre fileurile intregi) se pun 3 linguri ulei, sare, piper, cimbru; se pun fileurile si se tavalesc prin acest amestec; se aranjeaza in tava, cu pielea in jos si se dau la cuptor pentru 10'. In robot se pun rosiile, 2 linguri din uleiul de la rosii, chili, coaja rasa si zeama de lamaie, parmezanul, busuioc, otetul si 2 catei de usturoi zdrobiti; se mixeaza bine si se pune amestecul peste pestele scos din cuptor. Se mixeaza feliile de franzela cu ansoa, 2 catei de usturoi zdrobiti, 2 linguri ulei; se intinde aceasta compozitie peste pasta cu rosii, se pun crengutele de rozmarin si se mai pune tava in cuptor pana se rumeneste crusta......
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta