bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Friptura aromata (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Carnea se taie taie felii, se presara cu cimbru uscat, sare, piper; se lasa 5-10' si se prajeste pe gratarul incins, cate 2-3' pe fiecare parte; se pune intr-o tigaie sau cratita, impreuna cu usturoiul tocat, cuisoarele, scortisoara, Lamai in saramura (cu tot cu coaje) taiata cubulete, vinul, putina sare, piper si 100 ml apa; se lasa sa fiarba pana este bine patrunsa carnea: daca este nevoie, se mai pune apa; cand.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Friptura cu pere(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Friptura de miel(mancaruri)
 
photo
 
photo