Friptura berlineza (mancaruri)
Carnea se spala, se taie bucati si se toaca cu masina. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt, se opareste si se scurge. Cartofii se spala si se fierb in coaja in apa cu sare si se curata de coaja. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt.
Carnea tocata se amesteca cu ceapa, ouale, 1/2 legatura de patrunjel verde, piper si sare; compozitia obtinuta se aseaza intr-o tava cu ulei, dandu-i-se forma unei franzele; tava se pune intr-un vas cu apa clocotita (bain-marie) si se da la cuptor, pentru 45'; preparatul obtinut se raceste si se portioneaza in felii (cate 2/portie) . Se serveste cald cu Sos brun , garnitura de cartofi fierti si cu patrunjel verde deasupra.
Carnea tocata se amesteca cu ceapa, ouale, 1/2 legatura de patrunjel verde, piper si sare; compozitia obtinuta se aseaza intr-o tava cu ulei, dandu-i-se forma unei franzele; tava se pune intr-un vas cu apa clocotita (bain-marie) si se da la cuptor, pentru 45'; preparatul obtinut se raceste si se portioneaza in felii (cate 2/portie) . Se serveste cald cu Sos brun , garnitura de cartofi fierti si cu patrunjel verde deasupra.








Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta