bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Friptura cu legume si pere (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Intr-o tava se pun taiate pestisor, mai groase, cepele, usturoiul si perele; se pune si anasonul, portocala nedecojita, taiata bucati; se presara cu sare, piper, se aseaza carnea si se toarna un amestec din mustar, boabele de mustar, gemul, vin, sare, piper; se unge bine carnea si se da la cuptorul preincalzit pentru 15' la foc mare, apoi 45-60' la foc mic; se unge din cand in cand cu sosul lasat. In alta tava, cu hartie de copt se pun (legumele sa nu fie suprapuse) morcovii, pastarnacul, ceapa rosie, curatate si taiate in bucati cat mai egale; se.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Friptura cu pere(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Friptura aromata(mancaruri)