bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Friptura cu smochine (mancaruri)

 
 
 
Ceapa si usturoiul feliate, se calesc in ulei, pana se inmoaie; se scot intr-un bol si se amesteca cu smochinele taiate in sferturi. Muschiul (fara piele, dezosat, rulat si legat) , se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si se pune in 25 g unt topit (peste uleiul in care s-a prajit ceapa) ; se rumeneste usor, pe toate partile si se pune intr-o tava; se toarna peste carne un pahar de vin, se adauga smochinele cu ceapa si se stropeste cu restul de unt topit. Se uda o bucata mare (destul de mare pentru a acoperi carnea) de hartie de copt cu care se acopera tava si se pune in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru 20'; se indeparteaza hartia, se intoarce carnea, se toarna 1 pahar de vin si se inlocuieste hartia; se mai pune in cuptor pentru 30-40'; se verifica carnea daca este facuta,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Friptura cu pere(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Friptura aromata(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Friptura de miel(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Friptura de oaie(mancaruri)