Friptura cu smochine (mancaruri)
Ceapa si usturoiul feliate, se calesc in ulei, pana se inmoaie; se scot intr-un bol si se amesteca cu smochinele taiate in sferturi. Muschiul (fara piele, dezosat, rulat si legat) , se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si se pune in 25 g unt topit (peste uleiul in care s-a prajit ceapa) ; se rumeneste usor, pe toate partile si se pune intr-o tava; se toarna peste carne un pahar de vin, se adauga smochinele cu ceapa si se stropeste cu restul de unt topit. Se uda o bucata mare (destul de mare pentru a acoperi carnea) de hartie de copt cu care se acopera tava si se pune in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru 20'; se indeparteaza hartia, se intoarce carnea, se toarna 1 pahar de vin si se inlocuieste hartia; se mai pune in cuptor pentru 30-40'; se verifica carnea daca este facuta,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta