bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Friptura de curcan si porc (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 2 voturi)
 
 
Intr-o tava mare si cu margini inalte, se aseaza carnea, se freaca bine cu concentratul de legume si imprejur se pun felii de gutuie, telina, dovleac si prunele; se toarna vermutul, apa (pana la jumatate din inaltimea tavii) ; se presara cu sare, piper, se acopera cu folie de aluminiu si se pune in cuptorul preincalzit, la 230 grade, pentru 20-30'; se reduce focul la 160-170 grade si se lasa 90-100'; se indeparteaza folia si se mai lasa 60' in cuptor, sa se rumeneasca. Carnea.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Friptura de porc(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo