bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Friptura de gaina,la cuptor (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Bucatile de carne se aseaza intr-o tava mare, incapatoare, se impaneaza cu ansoa si usturoi bucati, se unge cu untura si se presara cu sare, piper; alaturi, in tava se toarna vin, supa, se adauga condimente pentru pui, sare, piper, aromele (rozmarin, cimbru, oregano) si Gutui coapte-2 sau Gutui coapte-3 ; se acopera tava cu folie de aluminiu si se pune in cuptorul preincalzit, la 180 grade, pentru 60', se indeparteaza folia si se mai lasa 30' in cuptor.

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Friptura cu pere(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Friptura aromata(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo