bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Friptura de miel cu legume si sos de smantana (mancaruri)

 
 
 
Se unge o tava cu 25 g unt in care se pun cartofii; se presara cu un praf de sare, piper si se pune in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru 45'. Peste bucatile de carne se toarna 2 linguri de ulei, se adauga un praf de sare, piper si cimbru; se amesteca si se pune la frigider pana se fac cartofii. Intre timp, se fierbe fasolea verde si carotele, cca. 10', in supa de legume. Cand cartofii sunt gata, se scot din cuptor. Se incinge o tigaie si se pun bucatile de carne la rumenit, in putin ulei incins; se rumenesc la foc iute, pe ambele parti, dupa care se stinge focul si se transfera carnea intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu; se acopera bucatile de carne cu marginile foliei de aluminiu si se pune tava in cuptor, pentru 20', tot la 180 grade; se scoate tava, se intorc bucatile de carne, se inchide folia la loc si se mai lasa la cuptor inca 20'; se stinge cuptorul, se scoate tava si se deschide folia. Se introduc cartofii si carnea in cuptorul (cu focul stins) , pentru a sta la cald pana se prepara garnitura de legume si sosul. Se topeste untul ramas (25 g) intr-o tigaie, se adauga ceapa si se caleste pana devine aurie, amestecand din cand in cand; apoi se pun fasolea si morcovii si se soteaza cam 30'' (secunde) ; se potriveste gustul cu sare, piper, se amesteca,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: Totul despre miel

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo