Friptura de miel-Rodica (mancaruri)
Semintele de fenicul si chimen, boabele de coriandru, se prajesc usor (pana isi dezvolta aroma) intr-o tigaie fara grasime, se zdrobesc nu prea marunt, intr-un mojar. Muschiuletul se taie in rondele groase de 1 cm, se presara cu jumatate din cantitatea de arome zdrobite, amestecate cu ulei si usturoiul feliat fin; se lasa 25-30'; se pun bucatile de carne intr-o tigaie bine incinsa si se prajesc cate 2' pe fiecare parte; se scot si se lasa 5' la odihna; in tigaie se pun restul aromelor zdrobite, zeama de lamaie, 2 linguri de apa si se da in clocot.
Pe un platou se aseaza Salata de rosii cu ardei grasi-Rodica , se toarna sosul cu lamaie, iar deasupra se aranjeaza bucatile de muschiulet si totul se presara cu seminte de rodie.
Pe un platou se aseaza Salata de rosii cu ardei grasi-Rodica , se toarna sosul cu lamaie, iar deasupra se aranjeaza bucatile de muschiulet si totul se presara cu seminte de rodie.
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta