bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Friptura de miel-Rodica (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Semintele de fenicul si chimen, boabele de coriandru, se prajesc usor (pana isi dezvolta aroma) intr-o tigaie fara grasime, se zdrobesc nu prea marunt, intr-un mojar. Muschiuletul se taie in rondele groase de 1 cm, se presara cu jumatate din cantitatea de arome zdrobite, amestecate cu ulei si usturoiul feliat fin; se lasa 25-30'; se pun bucatile de carne intr-o tigaie bine incinsa si se prajesc cate 2' pe fiecare parte; se scot si se lasa 5' la odihna; in tigaie se pun restul aromelor zdrobite, zeama de lamaie, 2 linguri de apa si se da in clocot.
Pe un platou se aseaza Salata de rosii cu ardei grasi-Rodica , se toarna sosul cu lamaie, iar deasupra se aranjeaza bucatile de muschiulet si totul se presara cu seminte de rodie.

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo