bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Friptura de porc cu sos de bulion si vin (mancaruri)

 
 
 
Carnea se taie in felii potrivite si se aseaza intr-o tava, unsa bine cu ulei; se presara putina sare si se pune tava la cuptorul preincalzit, pentru 20-25'; se intoarce carnea sa se rumeneasca pe toate partile si se stropeste cu vin. Usturoiul se piseaza, se amesteca cu sare si apa (pentru a nu prinde gust rau cand se pune peste friptura fierbinte) . Cand carnea este rumenita pe ambele parti, se adauga sucul de rosii sau bulionul amestecat.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Friptura de porc(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo