Friptura de porc in bere (mancaruri)
Carnea se spala si se usuca cu un servet absorbant; se cresteaza soricul, in romburi si se freaca carnea cu sare si piper; se prajeste (bucata intreaga) in uleiul incins, pe toate partile. Intr-o tava se pun legumele si ceapa (curatate si taiate bucati mari) , deasupra se pune carnea, se toarna 150 ml bere si supa fierbinte; se pune in cuptorul preincalzit la 200 grade (foc mediu spre mare) , pentru 30'; se reduce focul la 180 grade (foc mediu) si se mai coace 70-80'; se adauga din cand in cand bere si se stropeste carnea cu sosul din tava. Mustarul se amesteca cu 3 linguri bere, sare, piper si se unge friptura cu 15' inainte de a fi scoasa din cuptor; se scoate carnea (pe o farfurie) si se mentine calda; sosul ramas de la friptura, se.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta