bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Friptura de porc in bere (mancaruri)

 
 
 
Carnea se spala si se usuca cu un servet absorbant; se cresteaza soricul, in romburi si se freaca carnea cu sare si piper; se prajeste (bucata intreaga) in uleiul incins, pe toate partile. Intr-o tava se pun legumele si ceapa (curatate si taiate bucati mari) , deasupra se pune carnea, se toarna 150 ml bere si supa fierbinte; se pune in cuptorul preincalzit la 200 grade (foc mediu spre mare) , pentru 30'; se reduce focul la 180 grade (foc mediu) si se mai coace 70-80'; se adauga din cand in cand bere si se stropeste carnea cu sosul din tava. Mustarul se amesteca cu 3 linguri bere, sare, piper si se unge friptura cu 15' inainte de a fi scoasa din cuptor; se scoate carnea (pe o farfurie) si se mentine calda; sosul ramas de la friptura, se.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Friptura de porc(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo