bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Friptura de porc la gratar cu rosii si ardei (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Carnea se presara cu condimentul pentru friptura si se pune la rece pentru 15-20', apoi se prajesc pe gratarul incins sau in tigaie de teflon fara grasime. Ardeii si rosiile spalate se prajesc pe gratar, invelite in folie de aluminiu; se lasa sa se raceasca, se curata de pielite, se toaca marunt si se pun intr-un bol. Se face un dresing din usturoiul zdrobit, ulei, otet, miere, sare, piper (cantitatile se pun dupa gust) , se amesteca bine si se toarna peste ardei si rosii. Feliile de telemea se pun pentru 5-10' pe gratarul incins, pana incep sa.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Friptura de porc(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo