bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Friptura de pui cu sos de legume (mancaruri)

 
 
 
Morcovii, telina, patrunjelul, se curata, se spala si se taie felii. Puii se curata, se trec prin flacara si se spala. Pasta de tomate se dilueaza cu 50 ml apa.
Puii se aseaza intr-o tava impreuna cu morcovii, telina, patrunjelul, se adauga uleiul, sare, 200 ml apa si se da tava la cuptor pentru a se frige; puiul fript se scoate separat, se raceste putin si se portioneaza; sosul rezultat se paseaza, se adauga.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Friptura cu pere(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Friptura aromata(mancaruri)