bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Friptura de puisor cu legume (mancaruri)

 
 
 
Se încinge cuptorul la 200 grade. Se unge o tava de copt cu ulei, se pun legumele taiate pe lungime si se mai stropesc cu putin ulei; se condimenteaza cu sare, piper si se tin la cuptor 15'. Intre timp, se amesteca intr-un bol mic untul, coaja de lamaie si tarhonul. Se usucă puii tamponandu-i cu servet de hartie; se desprinde cu grija pielea de pe piept, se introduce untul cu tarhon sub piele, fara a o rupe si se prinde cu o scobitoare;.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: bucataria kaufland

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Friptura cu pere(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Friptura aromata(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo