bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Friptura din ciocanele de curcan (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Ciocanelele curatate si spalate, se pun intr-un bol mare, se acopera cu apa (masurata) . Intr-un bol sau o cratita se pune 250 ml apa si sare: 1 lingura sare la fiecare 250 ml apa, tinand cont si de apa pusa peste ciocanele; se dizolva sarea si se toarna in bol poeste carne; se amesteca saramura, sa fie uniforma, se acopera bolul si se pune la rece peste noapte sau minim 8 ore; se pune bolul in bucatarie cu 1 ora inainte de gatit, ca sa ajunga la temperatura camerei. Se scot din saramura se aseaza pe o tava incapatoare, se pun catei de usturoi feliati sub piele, sub ciocanele si deasupra lor, se stropeste carnea cu ulei, se presara cu piper macinat si boia; in tava se toarna vinul, 2 pahare de apa, se pune vegeta sau sare, se acopera cu folie de aluminiu si se pune in cuptorul.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Friptura cu pere(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Friptura aromata(mancaruri)
 
photo
 
photo