bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Friptura din piept de porc (mancaruri)

 
 
 
Carnea se taie in 4 felii, se curata de grasime si se pune intr-o tigaie, in untul topit si uleiul incins; se prajeste pe ambele parti, cate 5-6'; se scot pe un platou, se acopera si se pastreaza la cald; in grasimea ramasa, se pune ceapa taiata rondele si se caleste 4-5', pana se inmoaie; se toarna sosul amestecat cu vin si 100 ml apa; se lasa sa dea in clocot, se reduce focul si.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Friptura de porc(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo