bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Friptura rapida de pui cu sos (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Carnea spalata se taie fasii si se caleste in uleiul incins; se adauga usturoiul curatat si taiat fasii groase; cand carnea si-a schimbat culoarea, se acopera cu apa, se adauga condimentul de friptura, chimenul, cimbrul si se lasa sa fiarba 10-15', pana carnea este bine fiarta; se potriveste gustul cu sare, piper. Se serveste alaturi de Piure de cartofi cu conopida si Salata de varza cu iaurt .

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Friptura cu pere(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Friptura aromata(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Friptura de miel(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo