Fursecuri cu gem si bezea (dulciuri)
Faina cu zaharul tos, 1 varf de cutit sarea si untul taiat cubulete, se mixeaza 30'' (secunde) ; la compozitia uscata si nisipoasa se adauga treptat galbenusurile, mixand cate 10''dupa fiecare, apoi pe rand 3-4 linguri de apa rece si se mixeaza; se rastoarna si se impacheteaza intr-o folie alimentara si se pune la frigider pentru 30'; se intinde pe blat presarat cu putina faina; cand are grosimea de 4-5 mm, se taie discuri cu ajutorul unei forme sau cu gura unui pahar; se aseaza pe tava cu hartie de copt. Se bat albusurile (4) cu 1 varf cutit de sare, apoi se adauga zaharul praf si se bat, pana spuma devine lucioasa si foarte tare; cu ajutorul unui pos se modeleaza bezeaua peste discurile de aluat crud; de preferat se face doar un inel de bezea pe marginea fiecarui disc, dar se poate pune pe toata suprafata; se pune tava in cuptorul preincalzit, la.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta