bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Fursecuri cu gem si bezea (dulciuri)

 
(nota 3.0 din 1 vot)
 
 
Faina cu zaharul tos, 1 varf de cutit sarea si untul taiat cubulete, se mixeaza 30'' (secunde) ; la compozitia uscata si nisipoasa se adauga treptat galbenusurile, mixand cate 10''dupa fiecare, apoi pe rand 3-4 linguri de apa rece si se mixeaza; se rastoarna si se impacheteaza intr-o folie alimentara si se pune la frigider pentru 30'; se intinde pe blat presarat cu putina faina; cand are grosimea de 4-5 mm, se taie discuri cu ajutorul unei forme sau cu gura unui pahar; se aseaza pe tava cu hartie de copt. Se bat albusurile (4) cu 1 varf cutit de sare, apoi se adauga zaharul praf si se bat, pana spuma devine lucioasa si foarte tare; cu ajutorul unui pos se modeleaza bezeaua peste discurile de aluat crud; de preferat se face doar un inel de bezea pe marginea fiecarui disc, dar se poate pune pe toata suprafata; se pune tava in cuptorul preincalzit, la.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
Fursecuri cu gem(retete de post)
 
photo
 
photo
Fursecuri cu orz(retete de post)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo