bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Galuste de creier (garnituri)

 
(nota 5.0 din 2 voturi)
 
 
Se tine creierul 30' in apa rece sau se opareste cu apa clocotita; se scoate, se spala si se curata de pielita si de vinisoarele mici sangerii. Se aseaza la foc o cratita cu putina apa si o ceapa si cand apa fierbe in clocote, se pune creierul si se lasa sa clocoteasca 15-20'; se scoate intr-o strecuratoare pentru a se scurge apa din el, se toaca apoi marunt pe un tocator, se aseaza intr-un castron, se adauga treptat ouale, faina, pesmetul, piperul si sarea; se amesteca bine, formand un aluat consistent; daca este prea.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: retete-mancare

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
Galuste de gris fara ou(retete de post)
 
photo
Galuste(garnituri)
 
photo
Galuste cu gem(dulciuri)
 
photo
Galuste cu mac(dulciuri)
 
photo
Galuste cu unt(garnituri)
 
photo
Galuste de cas(garnituri)
 
photo
Galuste boxty(garnituri)
 
photo
 
photo
Galuste cu bacon(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Galuste cu gris(garnituri)
 
photo
Galuste cu hrean(garnituri)