bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ghiveci cu legume de iarna (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Arpagicul daca este proaspat se opareste, se scurge si se curata. Bobul se pregateste conform indicatiilor de pe ambalaj si se curata de pielite. Intr-o tigaie mare cu ulei incins, se pune ceapa taiata pestisor si se caleste 2-3'; se adauga arpagicul oparit sau din conserva si scurs sau Arpagic in otet , apoi ciupercile proaspete feliate (daca sunt congelate sau din conserva, se pun mai tarziu) , ghimbirul ras, usturoiul rondele, ardeiul cubulete si apio rondele; se calesc toate, amestecand din cand in cand, apoi se toarna supa se adauga putina sare si se fierbe pana este facuta ceapa si apio; se adauga anghinarele taiate, ciupercile (daca sunt congelate sau din conserva si scurse) feliate, bobul, rosiile si ardeii copti si taiati,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Ghiveci de iarna(retete de post)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Ghiveci de legume de primavara(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Ghiveci cu stavrid(preparate din peste)
 
photo
Ghiveci national(mancaruri)
 
photo
Ghiveci cu carne(mancaruri)
 
photo
Ghiveci (Ratatoullie)(retete de post)
 
photo
Ghiveci aromat(mancaruri)
 
photo