bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ghiveci cu varza chinezeasca,ardei si rosii (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Gutuia, ardeii si rosiile se coc, se curata si se taie (fasii, cubulete) dupa preferinta. In uleiul incins se pune ceapa taiata pestisor; cand s-a inmuiat se pune usturoiul feliat, ghimbirul tocat, putina sare si se lasa 1', amestecand mereu; se adauga varza tocata fin si restul ingredientelor (in afara de cimbru) ; se amesteca bine si se gateste 4-5'; se poriveste gustul cu sare, piper, se stinge focul si se presara cu cimbru tocat. Se poate servi simplu sau cu Pulpe de pui,la cuptor .

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
Ghiveci de rosii(aperitive)
 
photo
 
photo
Ghiveci national(mancaruri)
 
photo
Ghiveci cu stavrid(preparate din peste)
 
photo
 
photo
Ghiveci cu carne(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Ghiveci de vara(mancaruri)
 
photo
Ghiveci de iarna(retete de post)
 
photo
Ghiveci turcesc(mancaruri)
 
photo
Ghiveci (Ratatoullie)(retete de post)
 
photo
Ghiveci cu bame(retete de post)
 
photo
Ghiveci aromat(mancaruri)
 
photo
 
photo