bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Gnochi mari,la cuptor (garnituri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Daca se foloseste langa Rosii cu carne,la cuptor , se pregateste aceasta reteta inainte de a se pune rosiile si carnea la cuptor. Cartofii bine spalati, curatati sau nu (daca sunt cartofi noi cu coaja subtire) , se fierb bine, se scurg, se zdrobesc si calzi, se amesteca cu oul, faina, nucsoara, sare, piper; se imparte amestecul in 12 parti, cat mai egale; se fac bile in care se face cate o adancitura cu degetul mare, in care se pune cate o bucata de mozarella, se rotunjeste bila, inchizand bine branza in mijloc; se aseaza pe o tava cu hartie de copt, cu distanta intre.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Gnochi cu salvie(aperitive)
 
photo
Gnochi prajiti(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Gnochi din cartofi(bucataria italiana)
 
photo
 
photo
Gnochi gratinati(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Crutoane mari(garnituri)
 
photo
 
photo