bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Gogosele cu nuca (dulciuri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Intr-o craticioara, se pune la fiert 250 ml apa, impreuna cu untul, sarea si zaharul vanilat; cand incepe sa clocoteasca, se ia de pe foc, se toarna faina si se amesteca energic; cand faina este bine incorporata, se pune din nou pe foc, pe flacara foarte mica si se amesteca pana se desprinde aluatul de pe marginile craticioarei; se lasa sa se raceasca, apoi se adauga ouale pe rand, amestecand bine dupa fiecare, pana se incorporeaza in aluat; se pune aluatul intr-un pos si se aseaza gramajoare pe o tava neunsa; se pune in cuptorul preincalzit, la foc mare,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Gogosele din gris(bucataria italiana)
 
photo
 
photo
Gogosele sarate(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
Gogosele pentru supa(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo