bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Gutui si rosii umplute (aperitive)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Gutuile se spala, se taie un capacel in dreptul coditei si se scot semintele; la rosii se taie capacele, se scate interiorul si se pun la scurs. Carnea se dinstuie in supa; dupa 5-7' se adauga faina, rosiile curatate si taiate cubulete mici, iaurtul, 75 ml ulei, menta, cimbru, sare, piper si galbenusurile; se amesteca bine, apoi se adauga albusurile batute spuma si se amesteca usor pana se incorporeaza; cu aceasta compozitie se umplu gutuile si rosiile, se fixeaza capacelele cu scobitori; se pun intr-o tava unsa cu restul de ulei sau cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Gutui coapte(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
Peltea de gutui(conserve)
 
photo
 
photo
 
photo
Compot de gutui(conserve)
 
photo
 
photo
Rahat din gutui(conserve)
 
photo
Mancare de gutui(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo