Krautsuppe 2 (supe si ciorbe)
Intr-o oala mare de 10-12 l, se pune carnea (curcan, rasol de vita, oase de porc, oase de vita, afumatura) transata (taiata bucati) impreuna cu zarzavatul si legumele (morcovi, ceapa, pastarnac, patrunjel, gulie, telina, varza acra, usturoi, 1/2 hrean) rase sau taiate marunt; se umple oala cu apa, se adauga putina sare si se lasa sa fiarba 2-3 ore, la foc mic, pana este bine fiarta toata carnea; se scot oasele de vita si se pune porumbul si maduva scoasa din oase; se pot scoate toate oasele, se curata carnea de pe ele, care se pune inapoi in oala; se adauga zeama de varza (fiarta putin separat si strecurata) , rosiile cu tot cu bulion si se lasa sa dea in cateva clocote;.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta