bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Mancare de fasole (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Fasolea se pune la fiert in apa, dupa primele clocote se indeparteaza apa si se inlocuieste cu alta apa fierbinte; se mai repeta de 2-3 ori, apoi se lasa sa fiarba, la foc potrivit. Separat ceapa taiata marunt si usturoiul tocat, se inabuse in ulei cu 50 ml apa; se adauga rosiile taiate (impreuna cu bulionul) , foile de dafin, cimbru, piper si se fierb 10-15'; se adauga la fasole, cand aceasta este aproape fiarta si se mai fierb 15'. Se serveste calda, cu Ciolan afumat la cuptor , Ceapa prajita si muraturi sau ardei copti.

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Mancare de boabe(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo