Mancare de legume cu sos (mancaruri)
Legumele, curatate si apoi cantarite, se fierb in apa clocotita (numai cat sa le cuprinda) , impreuna cu o 1/2 lingurita de sare. Legumele cu frunze ca: spanacul, salata, urzicile, care scad mult (eliminind apa) , se fierb separat in mai putina apa clocotita. Cand sunt fierte, apa trebuie sa fie scazuta sub nivelul legumelor cu 2 cm. Nu se scurge apa. Faina se freaca cu putina apa rece, turnandu-se in mancare si se amesteca, lasand sa fiarba cateva clocote ca sa se lege sosul. Se poate pune o lingurita cu varf de Vegeta care si sareaza si-i da un gust foarte bun. Se ia cratita de pe foc si mancarea se drege imediat.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta