bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Mancare de legume cu sos (mancaruri)

 
 
 
Legumele, curatate si apoi cantarite, se fierb in apa clocotita (numai cat sa le cuprinda) , impreuna cu o 1/2 lingurita de sare. Legumele cu frunze ca: spanacul, salata, urzicile, care scad mult (eliminind apa) , se fierb separat in mai putina apa clocotita. Cand sunt fierte, apa trebuie sa fie scazuta sub nivelul legumelor cu 2 cm. Nu se scurge apa. Faina se freaca cu putina apa rece, turnandu-se in mancare si se amesteca, lasand sa fiarba cateva clocote ca sa se lege sosul. Se poate pune o lingurita cu varf de Vegeta care si sareaza si-i da un gust foarte bun. Se ia cratita de pe foc si mancarea se drege imediat.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Mancare de legume la cuptor(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Mancare de bame(mancaruri)
 
photo
 
photo
Mancare de boabe(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo