Mancare de pui cu tarhon si rosii (mancaruri)
Se portioneaza puiul si se fierbe in apa cu sare; dupa ce a dat intr-un clocot, se scot bucatile de pui (zeama se pastreaza) si se prajesc in uleiul incins; dupa ce s-au rumenit, se scot intr-un castron si in ulei se caleste ceapa tocata; cand s-a aurit, se pun rosiile oparite, decojite si taiate marunt; se adauga o cana din zeama in care a fiert puiul, faina,
tarhonul, foaia de dafin, boabele de piper, amestecand mereu pana se leaga; se introduc
si bucatile de carne in sosul format,.....
tarhonul, foaia de dafin, boabele de piper, amestecand mereu pana se leaga; se introduc
si bucatile de carne in sosul format,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta