MIdii cu vin si boia iute (fructe de mare)
Vinul se fierbe cu usturoiul si ghimbirul tocate, iar cand incepe sa clocoteasca, se adauga midiile foarte bine spalate; se lasa 5' si se scot cu o strecuratoare; se indeparteaza cele care nu s-au deschis. Se incinge untul si se adauga sosul de vin (in care au fiert midiile) ; se potriveste gustul cu sare, piper si se adauga midiile; se mai lasa, acoperite inca 20', la foc mediu, apoi se pune boiaua, se amesteca si se serveste.
Daca se folosesc midii congelate, se topeste untul, se adauga usturoiul si ghimbirul tocate, iar dupa 30-40" (secunde) se toarna vinul;.....
Daca se folosesc midii congelate, se topeste untul, se adauga usturoiul si ghimbirul tocate, iar dupa 30-40" (secunde) se toarna vinul;.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)








Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta