bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Midii cu vin (fructe de mare)

 
(nota 5.0 din 2 voturi)
 
 
Vinul se fierbe cu usturoiul, iar cand incepe sa clocoteasca, se adauga midiile foarte bine spalate; se lasa 5' si se scot cu o strecuratoare; se indeparteaza cele care nu s-au deschis. Se incinge untul si se adauga sosul de vin (in care au fiert midiile) ; se potriveste gustul cu sare, piper si se adauga midiile; se mai lasa, acoperite inca 20', la foc mediu.
Daca se folosesc midii congelate, se topeste untul, se adauga usturoiul si dupa 30-40" (secunde) se.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Midii in sos de usturoi(fructe de mare)
 
photo
Midii la cuptor(fructe de mare)
 
photo
Midii picante(fructe de mare)
 
photo
Midii cu rosii(fructe de mare)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Midii aromate si picante(fructe de mare)
 
photo
 
photo
Midii sau scoici prajite(fructe de mare)
 
photo
 
photo
Fructe de mare cu praz(fructe de mare)
 
photo
Susimi(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
Fructe de mare in sos(fructe de mare)
 
photo
"Chec" de vinete(aperitive)