bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Muschiulet de porc,la cuptor (mancaruri)

 
 
 
Intr-un bol se amesteca uleiul, mierea, mustarul, sosul de soia, usturoiul tocat marunt, aromele (cimbru, rozmarin, oregano) , sare, piper. Muschiuletul se pune intr-o punga (de preferat cu fermoar) sau intr-un vas mare, se toarna deasupra marinada, se intoarce (sa fie bine acoperita cu marinada) si se pune la frigider pentru minim 1-2 ore, de preferat peste noapte. Se scoate din frigider cu 30-60' inainte de gatire, se pune muschiuletul intr-o tava, deasupra se toarna marinada ramasa, se acopera cu folie de aluminiu si se pune in cuptorul preincalzit, la 200 grade, pentru 20'; se indeparteaza folia si se mai pune in cuptor pentru 10-15', sau pana carnea este putin rumenita si trece testul cu.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo