Muschiulet de porc,la cuptor (mancaruri)
Intr-un bol se amesteca uleiul, mierea, mustarul, sosul de soia, usturoiul tocat marunt, aromele (cimbru, rozmarin, oregano) , sare, piper. Muschiuletul se pune intr-o punga (de preferat cu fermoar) sau intr-un vas mare, se toarna deasupra marinada, se intoarce (sa fie bine acoperita cu marinada) si se pune la frigider pentru minim 1-2 ore, de preferat peste noapte. Se scoate din frigider cu 30-60' inainte de gatire, se pune muschiuletul intr-o tava, deasupra se toarna marinada ramasa, se acopera cu folie de aluminiu si se pune in cuptorul preincalzit, la 200 grade, pentru 20'; se indeparteaza folia si se mai pune in cuptor pentru 10-15', sau pana carnea este putin rumenita si trece testul cu.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)








Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta