Oua Benedict cu ciuperci-Victoria (aperitive)
Ouale de prepelita se pun in apa rece, cu sare, se pun pe foc si cand apa incepe sa clocoteasca se mai lasa 90'' (secunde) ; se scurg si se acopera cu apa rece, se lasa sa se raceasca bine apoi se curata cu grije (galbenusul este moale) . Hasmele tocate, se calesc in uleiul incins, apoi se adauga ciupercile tocate marunt, usturoiul zdrobit, pesmetul si se calesc pana scade toata apa lasata de ciuperci; se potriveste de sare, piper, se lasa sa se raceasca si se amesteca cu oul; in palma, se ia din ciuperci o cantitate (cat o lingura mare plina cu varf) , se face o adancitura in care se pune cate un ou si se inveleste cu.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta