bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Oua Benedict cu ciuperci-Victoria (aperitive)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Ouale de prepelita se pun in apa rece, cu sare, se pun pe foc si cand apa incepe sa clocoteasca se mai lasa 90'' (secunde) ; se scurg si se acopera cu apa rece, se lasa sa se raceasca bine apoi se curata cu grije (galbenusul este moale) . Hasmele tocate, se calesc in uleiul incins, apoi se adauga ciupercile tocate marunt, usturoiul zdrobit, pesmetul si se calesc pana scade toata apa lasata de ciuperci; se potriveste de sare, piper, se lasa sa se raceasca si se amesteca cu oul; in palma, se ia din ciuperci o cantitate (cat o lingura mare plina cu varf) , se face o adancitura in care se pune cate un ou si se inveleste cu.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Oua benedict(aperitive)
 
photo
Oua Benedict-2(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Oua en cocotte(bucataria franceza)
 
photo
Oua "a la gasconne"(bucataria franceza)
 
photo
Oua a la Rus(aperitive)
 
photo
 
photo
Oua cu caviar(aperitive)
 
photo
Oua cu maioneza(aperitive)
 
photo
Oua cu pasta de peste(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo