bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Oua de prepelita in ciuperci (garnituri)

 
 
 
Ouale se fierb 2' in apa clocotita cu sare, se lasa sa se raceasca si se curata. Hasma tocata foarte marunt sau rasa, se caleste in uleiul de masline incins, se adauga ciupercile taiate cubulete mici si se calesc pana scade toata zeama lasata de ciuperci; se adauga pesmetul si se mai gateste 1-2', amestecand mereu; se lasa sa se raceasca; se ia bucati din acest amestec (cantitatea depinde de cat de mare este oul) , se face un caus in palma, se pune cate un ou si se inveleste bine in amestecul cu ciuperci;.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Oua scotiene(aperitive)
 
photo
Oua en cocotte(bucataria franceza)
 
photo
Oua "a la gasconne"(bucataria franceza)
 
photo
Oua a la Rus(aperitive)
 
photo
 
photo
Oua benedict(aperitive)
 
photo
Oua Benedict-2(aperitive)
 
photo
Oua cu caviar(aperitive)
 
photo
Oua cu maioneza(aperitive)