bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Oua de prepelita pane (aperitive)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
1 l apa se pune la fiert cu 1 lingura sare si otetul. Ouale de prepelita, se sparg fiecare separat in cate un bol mic si se rastoarna, pe rand in apa clocotita, la care s-a redus focul la minim; se lasa sa fiarba 1-2'; se scot cu o paleta, se scurg de apa si se pun 6-8 ore, la congelat, fara a se suprapune; se scot din congelator si fara a se decongela, se trec prin oua (de gaina) batute cu cascaval ras, apoi prin pesmet si se.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Oua scotiene(aperitive)
 
photo
Oua "a la gasconne"(bucataria franceza)
 
photo
Oua a la Rus(aperitive)
 
photo
 
photo
Oua benedict(aperitive)
 
photo
Oua Benedict-2(aperitive)
 
photo
Oua cu caviar(aperitive)
 
photo
Oua cu maioneza(aperitive)
 
photo
Oua cu pasta de peste(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo