bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Paine cu chimen (garnituri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Intru-un bol cu 100 ml apa calduta, se pune drojdia si zaharul; se lasa 15-18'. Intr-un castron mai mare, se pune faina, sarea, 1 lingurita chimen, apoi se toarna apa cu drojdia, 250 ml apa calduta, uleiul si se framanta totul; cand aluatul nu se mai lipeste de maini si de marginea vasului, se acopera cu un prosop si se lasa 30-40', intr-un loc caldut; se rastoarna intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si se mai lasa 10-15', acoperit; se unge cu lapte si se presara.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Paine reimprospatata(sfaturi utile)
 
photo
Paine prajita(garnituri)
 
photo
Paine pufoasa(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
Paine naan(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo