bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Paine neframantata cu bere (garnituri)

 
 
 
Faina cernuta se amesteca cu sarea, zaharul, praful de copt si apoi se toarna berea, la temperatura camerei; se omogenizeaza aluatul; se toarna aluatul in tava de chec sau cozonac unsa cu 1 lingura de unt (sau ulei) , se niveleaza cu o spatula si se toarna deasupra 2-3 linguri unt topit si putin racit; se pune.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: Gabitza's Green Kitchen Blog De Retete Simple Si Delicioase

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Paine cu bere-2(garnituri)
 
photo
Paine cu bere(garnituri)
 
photo
Paine reimprospatata(sfaturi utile)
 
photo
Paine prajita(garnituri)
 
photo
Paine pufoasa(garnituri)
 
photo
 
photo
Paine cu ovaz(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Paine cu banane(dulciuri)