Pandispan cu cirese (dulciuri)
Ciresele spalate se curata de codite si samburi. Albusurile se bat cu sarea, pana devin o spuma; se adauga treptata 100 g zahar, batand mereu, pana se formeaza o bezea ferma si lucioasa. Separat, galbenusurile se mixeaza cu 100 g zahar, zaharul vanilat; cand se albesc si si-au dublat volumul, se adauga treptat si alternativ, uleiul si laptele, mixand mereu; se incorporeaza treptat faina amestecata cu praful de copt, amestecand de jos in sus cu o spatula; apoi tot cu miscari de jos in sus se adauga albusurile; cand toate sunt omogenizate, se toarna intr-o tava (25/35 cm) tapetata cu hartie de copt si se niveleaza usor; deasupra se distribuie (cat mai uniform) ciresele amestecate cu grisul si se apasa usor in aluat; se pune tava in cuptorul preincalzit la 180 grade, pentru 35-40' sau pana trece testul scobitorii (scobitoarea introdusa in mijlocul pandispanului.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)








Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta