bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Pandispan cu cirese (dulciuri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Ciresele spalate se curata de codite si samburi. Albusurile se bat cu sarea, pana devin o spuma; se adauga treptata 100 g zahar, batand mereu, pana se formeaza o bezea ferma si lucioasa. Separat, galbenusurile se mixeaza cu 100 g zahar, zaharul vanilat; cand se albesc si si-au dublat volumul, se adauga treptat si alternativ, uleiul si laptele, mixand mereu; se incorporeaza treptat faina amestecata cu praful de copt, amestecand de jos in sus cu o spatula; apoi tot cu miscari de jos in sus se adauga albusurile; cand toate sunt omogenizate, se toarna intr-o tava (25/35 cm) tapetata cu hartie de copt si se niveleaza usor; deasupra se distribuie (cat mai uniform) ciresele amestecate cu grisul si se apasa usor in aluat; se pune tava in cuptorul preincalzit la 180 grade, pentru 35-40' sau pana trece testul scobitorii (scobitoarea introdusa in mijlocul pandispanului.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Pandispan(dulciuri)
 
photo
Pandispan-2(dulciuri)
 
photo
Pandispan-3(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo