bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Papricas de pui (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Carnea spalata, curatata si taiata bucati, se pune la prajit in uleiul incins; dupa ce se rumeneste pe toate partile, se scoate pe o farfurie si in uleiul ramas se pune ceapa taiata marunt si se dinstuie 2-3'; se adauga boiaua, pasta de tomate si se stinge cu 500-800 ml apa; se amesteca, se pune carnea, sare, piper si se lasa sa fiarba 30-35', la foc mediu; se presara cu patrunjel tocat. Se poate servi cu Galuste sau cu mamaliguta calda; la servire se poate adauga cate 1 lingura de smantana.

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Papricas de miel(mancaruri)
 
photo
Papricas de oaie(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo