bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Pariziene cu mere (dulciuri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Drojdia se pune in 50 ml apa calduta, impreuna cu 1.5 lingurite zahar; se lasa 10-15'. Intr-un bol, se pune 600 g faina, restul de zahar tos, ouale, coaja de lamaie, zaharul vanilat, smantana, iaurtul, untul moale (la temperatura camerei) si se toarna drojdia crescuta; se framanta totul si se lasa sa creasca pana isi dubleaza volumul. Intre timp se curata merele, se rad si se calesc in tigaie fara grasime, pana nu mai au lichid; se lasa sa se raceasca si se amesteca cu zaharul si scortisoara. Aluatul crescut, se intinde pe o planseta presarata cu faina, se taie patrate si pe mijlocul fiecaruia se pune din mere; se aduna capetele opuse.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Sarlota cu mere(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Unt de mere(sosuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo