bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Pasta de carne cu ceapa si usturoi copt (aperitive)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Ceapa curatata se taie felii nu prea subtiri si se pune pe gratarul incins impreuna cu cateii de usturoi curatati si taiati in jumatati, pe lungime; se lasa pana au dungile de gratar si s-au inmuiat, intorcandu-le pe ambele fete; se lasa sa se raceasca. Carnea taiata bucati se mixeaza cu restul ingredientelor pana are consistenta.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Pasta de carne(aperitive)
 
photo
Pasta de mici(aperitive)
 
photo
 
photo
Pasta de branza cu ton(preparate din peste)
 
photo
Pasta de fasole(aperitive)
 
photo
Pasta de morcovi(aperitive)
 
photo
 
photo
Pasta de macrou(aperitive)
 
photo
 
photo
Pasta de ficat-4(aperitive)
 
photo
 
photo
Pasta de hamsii(aperitive)
 
photo
 
photo
Pasta de peste(preparate din peste)